Fun, bullshit en voetbal
Nog even en dan mogen we weer

Nog even en dan mogen we weer

Jaja, nog even en dan mogen we weer……
De afgelopen paar weken stonden uiteraard in het teken van vakantie zoals kamperen in Frankrijk, een robbertje matten in Mallorca, comazuipen in Albufeira, sterretjes bekijken in Chersonissos, tüteren in Turkije of gewoon thuisblijven en de achterstallige rekeningen betalen. Iedereen heeft het op zijn eigen manier ingevuld en weer overleefd. Nu kunnen we weer een heel jaar losgaan op #MIJNZATERDAG want de ploegen voor komend seizoen zijn weer bekend.

De ploegen, statistieken en opvallendheden op een rijtje:

Fantastic 4 word weer BIG5
Ja u leest het goed, Fantastic 4 word BIG5. En dat is niet omdat de mannen iets teveel Raki, coctails of bier hebben gedronken. En nee dat is niet omdat zij teveel pizza, paella of shoarma hebben gegeten. Het gaat goed met de club HBSS en elftallen staan in de rij om bij HBSS te mogen inschrijven en voetballen. Er is een nieuw senioren elftal bijgekomen en die zijn ingedeeld als het 4e elftal. Fantastic 4 is nu dus weer het 5e senioren elftal geworden en zal dus dit seizoen weer verder gaan onder de naam BIG5. Oude stickers weer uit het stof halen!


Wist u dat? De laatste keer dat de ploeg kampioen werd, was dat als 5e elftal met de naam BIG5. *hint *gaanwehetweermeemaken *kwibus

De bekerwedstrijden
BIG5 mag aantreden tegen de mannen van dvv Delft en MVV’27. Leuke wedstrijden voor de kortste weg naar Europees voetbal.

De Competitie
Voor de competitie zien wij een aantal bekende elftallen terugkomen en ook een paar nieuwe dus zeker interessant. We zijn benieuwd in welk team Etson G. dit seizoen speelt.


Afscheid genomen van het team
Helaas zijn er dit jaar ook weer spelers die zijn gestopt. Zij kregen de #MIJNZATERDAG er niet doorheen gedrukt bij het thuisfront. Uiteraard hopen we dat zij ons zo nu en dan komen supporten en een drankje komen doen. Via deze weg in ieder geval bedankt voor het spekken van de pot. Jeroen heeft ook dit jaar weer mooie schoenen kunnen kopen.

Ron, Anton, Jerry, Tom en Stanley….dank voor jullie inzet!

Nieuwe pareltjes
Gelukkig is de technische staf van BIG5 in staat geweest het team weer aan te vullen met pareltjes. Geld, drank, voetbalschoenen, auto’s van de zaak, BBQ’s, mooie praatjes en basisplaatsen …. alles is uit de kast getrokken om het team te versterken. En hoe, BIG5 heeft weer een goed team op de been voor komend seizoen. Laten we hopen op een mooi seizoen en memorabele #MIJNZATERDAG-en.

De Mazzel!

Deel dit bericht op ...

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.